Inhouse Day CBRE (NL)

Note: Fluency in Dutch is required and the dresscode for this event is business formal.

Location: Amsterdam

Om in te schrijven voor dit evenement moet je ingelogd zijn op je FSR account.

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien
en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 105.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Traineeship
In ons 1 jaar durende programma sta jij als persoon centraal. In het Traineeship van CBRE ga je je 80% van je tijd specialiseren als Junior Consultant in een vakgebied naar keuze en 20% van je tijd besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens het programma wordt jou de mogelijkheid geboden om professionele trainingen te volgen, samen te werken en mee te kijken met collega’s uit verschillende vastgoeddisciplines en zo ook jouw netwerk uit te breiden. Alles om de jou een vliegende start van je vastgoedcarrière te bezorgen! Het programma start tweemaal per kalenderjaar: op 1 maart en 1 september, maar natuurlijk kun je het hele jaar door bij ons starten en ga je mee in het eerstvolgende Traineeship.

Back to top
Cancel