Baker Tilly

Geen baan, maar een continu groeiende carrière. Dat is wat we je bieden. Bij Baker Tilly staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop. Of je nu je eerste stappen zet binnen je vakgebied of met een flinke rugzak aan kennis en ervaring bij ons aan de slag gaat: Baker Tilly helpt je om nu het beste uit jezelf te halen én voorbereid te zijn op morgen.

Baker Tilly is een van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland. En met 13 vestigingen verspreid over het land zijn we altijd in de buurt. We hebben bewust gekozen voor regionale kantoren waar je veel persoonlijk contact hebt met collega’s. Daarnaast werk je in overzichtelijke, multidisciplinaire teams en schakel je direct met klanten. Van oorsprong werkt Baker Tilly veel voor familiebedrijven, maar ook grote ondernemingen en non-profitinstellingen behoren tot ons klantportfolio.

Bij Baker Tilly kun je niet alleen aan de slag als accountant of belastingadviseur, maar ook als specialist binnen een van onze acht adviespraktijken of Advisories: Corporate Finance, Employment Advisory, Healthcare Advisory, Interim Financials, IT Advisory, Public Sector Advisory, Subsidy Compliance en VAT & Customs Advisory.

Ben je benieuwd naar onze carrièremogelijkheden? Kijk dan op onze website www.werkenbijbakertilly.nl of neem contact op met Vera Hacquier via v.hacquier@bakertilly.nl / 06 15 58 58 07.

Back to top
Cancel