PGGM

De verantwoordelijkheid over 220 miljard euro en het pensioen van 4,2 miljoen pensioendeelnemers. Draag jij die met ons mee?

Wie zijn wij?

PGGM is één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders ter wereld. Onze kernactiviteit is vermogensbeheer, pensioenbeheer en advisering. Duurzaam vermogensbeheer waarmee we bouwen aan een financieel gezonde toekomst van ruim 4,2 miljoen pensioendeelnemers. Met een beheerd vermogen van € 220 miljard zijn we een van ’s werelds grootse vermogensbeheerders. Best interessant om eens bij ons binnen te kijken toch?

Werken bij PGGM

Werken bij PGGM betekent werken bij een uiterst professionele en toonaangevende organisatie. Een hoog ambitieniveau en een grote innovatiekracht zijn kenmerkend. Wij staan niet stil en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om te voorzien in de behoeften in onze sector. Je wordt gestimuleerd om initiatief te nemen en krijgt veel vrijheid om PGGM te ontdekken.

What’s in it for you?

Wij zijn doorlopend op zoek naar ambitieuze en enthousiaste studenten. Voor academisch (afgestudeerde) toptalenten bieden we zowel corporate, investment als quant traineeships, leerzame afstudeer- en meewerkstages en uitdagende startersfuncties. Dus heb je interesse kijk dan op onze website: www.pggm.nl/werken-bij of neem contact op met: Tim van der Weert - Campus Recruiter via tim.van.der.weert@pggm.nl of 06-23627657.

Back to top
Cancel