Corporate Finance International

CFI is een dynamische en internationale M&A boutique, met een focus op de mid-market (transactiewaardes tussen € 10 tot € 250 miljoen).

Wij werken voor internationale ondernemers, private equity, familie- en beursgenoteerde bedrijven binnen onze 3 kernsectoren: Business Services, Software & IT Services en Industrials.

Ons team in Nederland (Ouderkerk a/d Amstel) bestaat uit 17 adviseurs. Wereldwijd hebben we 250 collega’s in 18 landen, waarmee we binnen de belangrijkste M&A markten in Europa, Noord-Amerika en Azië jaarlijks 150 deals doen.

Ben je geïnteresseerd in de internationale M&A markt, de dynamiek van onze deals, het werken met ondernemers en private equity en vind je het leuk om de cijfers achter ondernemingen te doorgronden, dan ben je bij CFI aan het juiste adres! 

Stage lopen bij CFI, betekent vanaf dag 1 betrokkenheid en verantwoordelijkheden binnen verschillende deals, waar je in rap tempo ervaring zal opdoen binnen de M&A.

We dagen je uit het beste uit jezelf te halen en de theorie in de praktijk te brengen.

Naast een leuk team en een goede werksfeer, zijn we op de vrijdagmiddag te vinden op één van de terrassen om de hoek, of varen we met de bedrijfsboot de Amstel op.

Verder maken we een keer per jaar een gave trip (New York, Grand Prix Monaco, Lapland, Dubai) en organiseert CFI jaarlijks internationale conferenties waar je alle internationale collega’s zult ontmoeten.

 

Back to top
Cancel